KINA - stručno usavršavanje

Polaznici AKADEMIJE TKM te i drugih škola akupunkture mogu se prijaviti za stručno usavršavanje u svjetski poznatoj instituciji u Kini: China Beijing International Acupuncture Training Centre (CBIATC).

Molimo da ispunite prijavnicu kako bi ste se prijavili za stručno usavršavanje. Hvala!

Saznajte više (www.akupunktura.huped.hr)
NAPOMENA:

Ukoliko obrazac nije popunjen, prijava se smatra nepotpunom

Završne napomene: Broj mjesta je ograničen, a prijave se uzimaju prema pravilu prvenstva. Uzimaju se bespovratne akontacije za ozbiljnost u iznosu od 500€. Molimo Vas da svu potrebnu dokumentaciju dostavite na zahtjev i u što kraćem vremenskom roku. Ako nemate završenu osnovnu edukaciju Vašu prijavu ćemo smatrati nevaljanom.

Ukoliko ostvarimo grupni popust za avionske karte on se dijeli na broj polaznika + organizaciju i vraćaju Vam se sredstva na račun ili u gotovini, ovisno prema individualnom dogovoru. Ukoliko ostvarimo grupni popust za hotelski smještaj, on se dijeli na broj polaznika + organizaciju i vraćaju Vam se sredstva na račun ili u gotovini, ovisno prema individualnom dogovoru. Cijena ne uključuje ručkove i večere, ali će se organizacija pobrinuti za ručkove u sklopu kantine u CBIATC koji se plaća od prilike 3-5€, ovisno o potrošnji. Za večere ćemo dostaviti sugestiju restorana u Pekingu.

Dva mjeseca prije, dužni ste proći edukaciju digitalnim putem, kako funkcionirati u Kini u svrhu olakšanog boravka, komuniciranja, korištenja usluga i plaćanja.

Slanjem prijavnice prihvaćate uvjete i dajete suglasnost za korištenje podataka u svrhu organizacije odlaska na edukaciju.

Prijavite se za primanje HUPED info elektroničkog časopisa te budite uvijek informirani o svim našim edukacijama.

Pratite nas i na društvenim mrežama: